ds_3043852testheader_blok

 

Het Proces
Vastgoedprojecten worden steeds complexer, kapitaal- en kennisintensiever. Voor een succesvolle ontwikkeling vragen deze opgaven om een integrale benadering van bouw- en procesmanagement. Dit proces denken vormt de basis van onze aanpak.

Swentibold maakt gebruik van het door ASVB, Technische Universiteit Twente en Salford University ontwikkelde Proces Protocol. Dit generieke Proces Protocol stelt de behoefte van de klant c.q. gebruiker centraal, en is zodanig ontworpen dat iedere partij werkzaam in de bouwkolom zich hierin kan vinden, ongeacht instapmoment of contractrelatie. Het Proces Protocol gaat uit van de integrale samenwerking van de belanghebbenden en kennisvelden en maakt het mogelijk om op een gecontroleerde wijze gebruik te maken van voortschrijdend inzicht.

Deze aanpak bevordert de integrale samenwerking en heft het de gebruikelijke eilanden cultuur op. Hierdoor worden de faalkosten sterk verminderd en de kwaliteit van het afgeleverde werk verhoogt. Ondersteunt door moderne tools als 3D modelleren.